Спорт

У Миколаєві відбувся відкритий чемпіонат міста з боксу. Спортсмени Корабельного району - знову кращі

 

Дванадцять боксерів з Корабельного району — дванадцять призових місць на відкритому миколаївському чемпіонаті.

Із загальноміських змагань з боксу спортсмени Корабельного району повернулися із набором нагород та дипломів: сім перших місць, три срібла і дві бронзи.

“У мене був непростий суперник, але я багато тренувався перед чемпіонатом і зміг правильно завершити бій”, — розповідає Дмитро Бенюх, який здобув перше місце у ваговій категорії 76 кг.

Дмитро Бенюх — учень Миколаївської гімназії №3. Окрім нього, золото на чемпіонаті отримали гімназисти Олексій Олейник та Ілля Марковский.

“Учні гімназії на цих змаганнях взагалі показали чудовий результат. Окрім перших місць, ми маємо ще одне друге — у Владислава Калашникова, та одне третє — у Віктора Каплі”, — каже тренер хлопців Віталій Бакалець.

 

Виступом своїх вихованців на міському чемпіонаті тренер задоволений. Але перепочинку від спортивного режиму у боксерів не буде.

«Ті, хто посів перші та другі місяця, вже почали готуватись до наступних змагань — у Південноукраїнську. Там з 16 березня 2017 року стартує регіональна першість України з боксу», — зазначив Віталій Бакалець.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button