Культура

Циркова феєрія вразила гостей Палацу культури "Корабельний"

18 лютого у міському палаці культури «Корабельний» (директор — Олексій Чебан) було напрочуд галасно та весело. А все тому, що дітлахи разом із батьками поспішали поринути у чарівний та цікавий світ циркової феєрії.

Свої найкращі вміння в оригінальному жанрі мистецтва – цирковому – демонстрували народний цирковий колектив «Посмішка» із міста Первомайська, зразкова циркова студія «Капітошка» із Чернівців та миколаївські колективи: дитяча циркова студія «Арлекін» і циркова студія «Баттерфляй».

Для нашого закладу культури захід такого формату відбувався уперше і залишив багато позитивних вражень, емоцій, які переповнювали душі глядачів.

На розсуд невибагливої аудиторії були представлені циркові, акробатичні номери художньої самодіяльності. Розпочався концерт масовим яскравим номером у виконанні циркової студії «Баттерфляй». Досить оригінальними видалися повітряні номери: кордепарель, полотна, кільце, на яких вправно, елегантно та витончено демонстрували свої вміння вихованці циркових колективів.

Усіх присутніх вразили номери «Антипод» у виконанні Таїсії Постернак та Валерії Чайковської, а також «Голубина феєрія», яку подарувала всім Крістіна Герасимчук (зразкова циркова студія «Капітошка»).

Наталя Карпова (дитяча циркова студія «Арлекін») своїми виступами із хула-хупами та діаболо зачарувала яскравістю створюваних образів. А велофігуристи на моноциклах надали позитивного настрою і задали веселий тон заходу.

Граційно та лірично виступали Юлія Штанкевич, Ксенія Швед, дует у складі В’ячеслава Кулішова та Юлії Воєнної із циркової студії «Баттерфляй», а ось Вікторія Тимофєєва із народного циркового колективу «Посмішка» вразила усіх уміннями працювати на кільці, так само вміло і професійно як і Євгенія Гальчук (зразкова циркова студія «Капітошка») номером «Юбка».

Номер на каучуці у виконанні Любові Вайнблат зі зразкової циркової студії «Капітошка» вийшов цікавим. Таким же як і номер на скакалках від учасників дитячої циркової студії «Арлекін».

Завершилася циркова феєрія схвальними оплесками та словами подяки, які лунали від Максима Коровая, заступника директора з культурно-масової діяльності ММПК «Корабельний».

Свято промайнуло швидко, та спогади залишилися надовго!

Адміністрація ММПК «Корабельний»

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Спасибо большое артистам и людям которые организовали такое мероприятие, ходили с всей семьёй, понравилось и нам взрослым и детям.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button