Спорт

У Миколаєві пройшов Турнір по «Безпеці на воді» серед вихованців спортивних шкіл

15 лютого на базі СКПБ «Водолій» пройшов Турнір серед вихованців спортивних шкіл міста Миколаєва по напрямку «Безпека на воді».

На початку всіх учасників та гостей заходу привітав заступник начальника Головного управління ДСНС України у Миколаївській області Михайло Гриб, який побажав спортсменам сил, наснаги, чесної та безкомпромісної боротьби, і звісно ж перемоги найкращим, а присутнім яскравих та позитивних вражень.

За програмою учасники змагалися у таких дистанціях: «Три кільця», «Збір фішок», «Рятувальні роботи на акваторії», «Акватлон» (особисто-командний вид).

 

Крім того, в рамках заходу пройшов навчально-тренувальний семінар, під час якого розглянуто ряд питань, серед яких: профілактика нещасних випадків на воді, рятувальні засоби та їх застосування, способи і прийоми рятування на воді, пошуку потерпілих під водою, надання першої домедичної допомоги потерпілому та інше.

 

Під час виконання дистанцій учасники демонстрували високий рівень підготовки, знання та навички проведення відповідних вправ.

 

В результаті запеклої боротьби перемогу у загальнокомандному заліку виборола команда спортсменів Миколаївського регіонального центру «Інваспорт», на другому місці опинилася спортсмени Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Зоря» та третю сходинку посіли учасники з Комплексної дитячо-спортивної школи «Комунарівець» — команда «Ів Кусто». Переможці отримали кубки та призи від організаторів. Всі учасники, які посіли призові місця у окремих дистанціях також були нагороджені грамотами, кубками та призами, повідомляє ГУ ДСНС області.

 

На завершення заходу, Михайло Гриб привітав переможців та підкреслив:

«В черговий раз ми пересвідчилися, що на території нашого краю зростає соціально активна молодь, яка обирає для себе здоровий спосіб життя. Від щирого серця вітаю команду, яка посіла перше місце та всіх учасників, адже участь у змаганнях це вже перемога для кожного з вас.»

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button