Общество

Семінар з орієнтації на службу в армії відбувся в Корабельному районному центрі зайнятості

6 лютого 2017 року на базі Корабельного районного центру зайнятості відбувся семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України, на  який було запрошено головного спеціаліста відділу комплектування Корабельного РВК Семенченко Олену Павлівну.

Подібні заходи систематично проводяться в рамках «спільного рішення» Корабельного районного центру зайнятості та Корабельного районного військового комісаріату з метою відбору та комплектування Збройних Сил України кандидатами для проходження військової служби по контракту.

Наразі основні зусилля фахівців Корабельного РВК зосереджено на оперативному та достовірному інформуванні центру зайнятості про кількісну та якісну потребу військових частин в кандидатах на військову службу за контрактом, — повідомили в адміністрації Корабельного району Миколаївської міськради.

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. не дай бог..... любыми путями буду своего сына оградить от этой армии, потому что либо его в гробу мне вернут или дебилом клиентом в психушку

  2. Ужасно , что многие люди думают так , как вы . Армия это не только АТО и боевые действия . В АТО служит лишь около 30% всего личного состава армии .

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button