Экономика

За січень підприємці Інгульського та Корабельного районів сплатили до бюджету майже 105 млн грн податків

Державною податковою інспекцією у Ленінському районі м. Миколаєва за результатами комплексу організаційних і практичних заходів із розширення бази оподаткування протягом січня 2017 року забезпечено стабільне наповнення державного та місцевих бюджетів, — повідомляють у відомстві.

Так, юридичні та фізичні особи-підприємці Інгульського та Корабельного районів м. Миколаєва сплатили до зведеного бюджету 104,5 млн. грн податкових платежів. Зокрема, державний бюджет отримав 38,4 млн. грн,  до місцевих бюджетів надійшло 66,1 млн. гривень.

У порівнянні з аналогічним періодом 2016 року досягнуто позитивну динаміку надходжень до державного бюджету – темп росту склав 121%, додатково забезпечено надходження до бюджету в сумі 6,7 млн. гривень.

В січні 2017 року до місцевих бюджетів мобілізовано на 20,4 млн. грн більше, ніж в січні 2016 році, темп росту склав 144,8 відсотка. Значну частину надходжень до місцевих бюджетів складає податок на доходи з фізичних осіб — 33,8 млн. грн, плата за землю – 9,6 млн. грн, акцизний податок – 10,9 млн. грн, єдиний податок –  8,9 млн. гривень.

Крім цього, за січень 2017 року забезпечено надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування в загальній сумі 29,7 млн. гривень.

Досягненню значного рівня находжень до бюджету сприяє висока податкова культура платників, проведення заходів з детінізації, вдосконалення системи адміністрування податків та розширення спектру сервісних послуг, — підкреслюють в ДПІ у Ленінському районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Странно , а как это они посчитали и дали такие данные , если оплата за январь производится до 20 февраля , уникальная организация .

  2. У понеділок я був в тій "інгульській " податковій . котра й досі називається у документах Ленінською . ( ДЕКОМУНІЗАТОРИ ДЕ ВИ ??? !! ) Так от , із дев'яти вікон працювали лише ДВА ! Черга страшна . Простояв ( просидів і знову простояв) з 11 години до 15.00 . Де обіцяне " Жити по-новому" ? Я було за ригів так і залишилося .

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button