Происшествия

Мешканець Корабельного району ретельно приховав в меблях зброю. Але поліція її знайшла

Поліцейськими Корабельного відділу поліції ГУНП в Миколаївської області була отримана інформація про те, що місцевий мешканець зберігає зброю та боєприпаси за місцем свого проживання.

Отримавши дозвіл суду, правоохоронці провели обшук у домоволодінні 32-річного чоловіка, під час якого виявили предмет, ззовні схожий на пістолет «Zoraki Mod.914-S», магазин до нього, чотири патрони 9-го калібру з гумовими кулями, сім мисливських патронів 12-го та 16-го калібру, 49 набоїв 5,45 калібру та один — 7,62 калібру.

Знайдене озброєння було ретельно сховано у меблях, повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Зі слів раніше судимого чоловіка, він знайшов озброєння на околиці міста декілька тижнів тому та зберігав «про всяк випадок».

Зловмиснику, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів та порушення вимог діючого законодавства за ознаками ст.391 КК України «Злісна непокора вимогам адміністрації установи виконання покарань», оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ознаками ч.1 ст.263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Правоохоронці встановлюють шляхи надходження озброєння до чоловіка. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button