Общество

Кращі «Космічні фантазії» в Миколаєві - у юних мешканок Корабельного району

Стали відомі підсумки обласного конкурсу «Космічні фантазії» серед учнів позашкільних навчальних закладів Миколаївщини з метою активізації різноманітних форм роботи з вихованцями, спрямованих на інтелектуальний і духовний розвиток дітей та підлітків, зацікавленості у дослідженнях космосу, підвищення своїх знань у галузі природничих та гуманітарних наук. Організував та провів його протягом жовтня – грудня 2016 року Миколаївський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді.

Третє місце у розділі «Космічна філософія» (літературна номінація) посіли:

Віолета Антоненко, вихованка Дитячого ценру позашкільної роботи Корабельного району м. Миколаєва, за роботу «Космос – обратная сторона Вселенной», керівник Полупанова М.Б.;

Марія Машина, вихованка Дитячого ценру позашкільної роботи Корабельного району м. Миколаєва, за роботу «Всему своё время: разрушать и строить, молчать и говорить. Есть ещё что-то, что надо сказать… Когда мы подойдём к космической истине…», керівник Полупанова М.Б.

Потрібно відзначити, що з тих пір як вихованці нашого гуртка «Школа журналістики» беруть участь у міському етапі конкурсу і постійно виграють його, то обласний етап «Космічних фантазій» нам підкорився вперше. Маємо прекрасний початок і будемо сподіватись на покращення результатів.

Не зайвим буде відзначити, що у міському етапі цього ж конкурсі юни мешканки Корабельного району отримали перше місце у розділі «Космічна філософія».

Марія Полупанова,
керівник гуртка «Школа журналістики»
ДЦ Корабельного району

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button