Общество

Миколаївці занепокоєні підготовкою до розпродажу парку "Дружба" в Корабельному районі

Департамент ЖКГ Миколаєва готує землеупорядну документацію, відповідно до якої розміри найбільшого в місті парку «Дружба» (розташований вздовж «Широкобальського перегону») плануються суттєво зменшити для подальшого розпродажу незадокументованої землі парку.

Про це повідомила лідер Миколаївського ДемАльянсу Євгенія Матейчук:

«Отримала інформацію про ймовірне умисне зменшення розмірів найбільшого парку Миколаєва «Дружба» для розпродажу землі…

 

Схема наступна.

На фото бачите фактичні розміри парку з супутника. Чорна лінія — УМОВНА лінія (вона дуже-дуже приблизна) до якої він буде зменшений в документах. Неупорядкована і незадокументована територія вздовж річки і вулиці Липової буде розділена на ділянки протяжністтю 25 м, а потім розпродані».

Миколаївці створили группу противників дерибану парка «Дружба»

«Якщо порахувати, що протяжність цієї території близько 2 км (+ -), то продаючи такі ділянки по 10 000 дол виходимо в хороший профіт від розкраденої землі міста.

 

Поки що точно відомо, так це те, що в центрі парку вже хтось собі приватизував територію. І ділянка чимала!» — додала Матейчук.

Нагадаєма, в парку «Дружба» на території Корабельного района виявлені архітектурні пам’ятки

Читайте новини першими

Связанные статьи

5 комментариев

  1. Кто хочет земельки скоро наестся досыта.Всё мало им?Смотрите не подавитесь!!!!!!

  2. Я,лина Русецкая, категорически против уничтоженияниколаевских парков, которых у нас не так уж много.Сколько уже уничтожено. Степи у нас много- вот там пусть строятся. Скаржинский мог в тепной зоне создать чудо-парк. Так почему всё на готовенькое? Руки есть, деньги тоже- творите. Наши предки осваивали эти земли, авы что, хуже.Современные багатии

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button