Общество

Спілкувалися з безхатченками: в Корабельному районі провели рейд по недобудовам і покинутим будинкам

В осінньо-зимовий період, коли на вулиці знижуються температурні показники, особливої уваги потребують особи без визначеного місця проживання та особи, що ведуть бродячий спосіб життя, адже існує ризик їх обмороження. Не зважаючи на широку інформаційну компанію, щодо розташування та функціонування пунктів обігріву на території області, для цих категорії осіб є досить мало джерел для отримання даної інформації. Крім того, частіше всього вони перечікують морози у підвальних приміщеннях багатоповерхівок, колодязях теплотрас та обігріваються розводячи багаття. Це збільшує ризик виникнення пожеж.

ГУ ДСНС України у Миколаївській області повідомляє, що саме тому, з метою проведення інформаційно-про світницької роботи, рятувальники Корабельного району Миколаївщини, спільно з представниками правоохоронних органів, провели профілактичний рейд, зокрема обстежили нежитлові та покинуті будинки району. Співробітники ДСНС та поліції побували в не експлуатованих будинках, розташованих по вул. О. Ольжича, вул. Металургів, вул. Г. Сагайдачного та по проспекту Богоявленському.

В рамках заходу, співробітники Служби порятунку інформували безхатченків про розташовані поряд стаціонарні пункти обігріву, розповіли правила протипожежної безпеки та про наслідки обігріву «підручними засобами», вручили інформаційно-про світницькі листівки із зазначенням екстреного номеру Служби порятунку «101»!

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button