Общество

Миколаївця, який воює на стороні терористів, судитимуть заочно

Служба безпеки України  завершила спеціальне досудове розслідування кримінального провадження стосовно бойовика терористичної організації «ДНР».

25 січня 2017 р. обвинувальний акт стосовно зловмисника в порядку спецрозслідування направлено до суду, повідомила прес-група Управління СБ України в Миколаївській області

У Миколаївській області завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні за ст. 258-3 (участь у діяльності терористичної організації) КК України стосовно 36-річного місцевого мешканця, який з липня 2014 р. по теперішній час приймає активну участь у бойових діях проти сил антитерористичної операції на Донбасі.

Слідством встановлено, що зловмисник ініціативно відбув до Донецьку, де у серпні 2014 р. був зарахований до НЗФ «Рота спеціального призначення внутрішніх військ міністерства внутрішніх справ «ДНР», після чого воював із підрозділами ЗС України поблизу населених пунктів Дебальцеве та Авдіївка.

У квітні 2015 р. бойовик був переведений командуванням до т. зв. «Розвідувального управління «Республіканської гвардії» «ДНР», в якому проходить службу дотепер.

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Там вроди валом николаевцев воюет..Так что всех судить.?Не хотят скакать хай живут.

    1. Покарання злочинців лише справа часу . Безумовно , рано чи пізно всіх бандитів виловлять і посадять .

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button