Происшествия

"Пригостили коноплею". Чоловік у стані наркотичного сп'яніння впав на зупинці в Корабельному районі

За минулу добу миколаївські патрульні затримали чотирьох підозрюваних у зберіганні наркотиків, — повідомляє прес-служба відомства.

Так, близько 15-ої години на проспекті Богоявленському в Корабельному районі Миколаєва патрульні побачили чоловіка, який на зупинці громадського транспорту впав на землю. Інспектори зупинились та підійшли до нього, аби в разі необхідності надати допомогу. Чоловік від допомоги одразу відмовився. Під час спілкування з ним, охоронці порядку помітили у нього явні ознаки наркотичного сп’яніння. Коли він діставав з кишені документи, на землю випав паперовий згорток. Як в подальшому зізнався 27-річний чоловік у згортку знаходиться конопля, якою його пригостили.

Раніше, близько 1-ої години ночі, патрульні отримали повідомлення про те, що в супермаркеті на проспекті Центральному, охоронці затримали крадія. Під час проведення поверхневої перевірки в кишенях у 23-річного чоловіка інспектори знайшли дві плитки шоколаду, викрадені ним у супермаркету та два згортки з речовиною рослинного походження з характерним запахом коноплі.

Близько 18-ої години патрульні отримали повідомлення, що по вулиці Малко-Тирнівській невідомі розбирають приміщення. На місці події інспектори побачили одного чоловіка. При проведенні поверхневої перевірки охоронці порядку знайшли у нього згорток з речовиною рослинного походження з характерним запахом коноплі.

Цього ж дня на вулиці Кузнецькій патрульні побачили невідомого, який при їх появі почав ховатися. Під час спілкування 19-річний чоловік погодився показати інспекторам паспорт. Всередині нього виявився паперовий згорток з рослинною речовиною.

Всіх підозрюваних патрульні передали працівникам слідчо-оперативної групи відділу поліції.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button