Происшествия

Крадій замкнувся в квартирі постраждалих - поліція викликала службу порятунку

18 січня, близько 19-ої години, патрульні отримали повідомлення, що в квартиру, розташовану в Миколаєві в домі по проспекту Богоявленському, через вікно намагаються проникнути невідомі.

Прибувши на місце, інспектори помітили чоловіка, якій швидко йшов в протилежний від них бік. При наближенні до нього охоронців порядку, він кинув на землю перфоратор (який, як було встановлено згодом, він викрав). Під час спілкування з охоронцями порядку 28-річний чоловік дуже нервувався та не міг навіть пояснити, куди він направлявся. Під час проведення поверхневої перевірки патрульні знайшли в нього медичний шприц з речовиною, схожою на наркотичну.

Пізніше заявниця повідомила, що бачила, як двоє невідомих намагались проникнути до квартири, розташованої на першому поверсі, та розповіла, що вже повідомила про це господарям. Ті ж, прибувши на місце, не змогли відчинити дверей свого помешкання, адже вони були закриті зсередини.

Тоді інспектори викликали працівників ДСНС. Коли вони відчинили двері, охоронці порядку зайшли всередину та затримали 27-річного підозрюваного, — повідомили в патрульній поліції.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button