Культура

Приємне з корисним: творча зустріч у Палаці культури "Корабельний"

12 січня, напередодні Старого Нового року, або, як ведеться за народним календарем — Василя та Маланки, в рамках проведення навчально-виробничої практики до народного вокального ансамблю “Вітовчани” (керівник — Василь Стефанюк) Миколаївського міського палацу культури “Корабельний” (директор — Олексій Чебан) завітали студенти ВП “Миколаївська філія Київського національного університету культури і мистецтв” спеціалізацій “Інструментально-оркестрова”, “Диригентсько-хорова” та «Естрадний спів», щоб познайомитися і перейняти досвід знаного на Миколаївщині колективу, а також долучитися до розучування обрядового дійства “Щедрий вечір”.

Під час відкритого заняття до присутніх звернулися Максим Коровай, заступник директора з культурно-масової діяльності, та Світлана Москалюк, художній керівник, які привітали студентів та учасників ансамблю із зимовими святами, побажали всім веселих свят, гарного настрою, Божого благословіння і висловили сподівання на те, що зустріч пройде у теплій домашній обстановці. Свідченням цьому стали вокальні композиції, які прозвучали у виконанні вокального колективу душевно, налаштувавши усіх на позитивний настрій. Ще під час заняття звучали фрагменти українських народних пісень, а також було розіграно уривок із обряду щедрування.

[do_widget id=text-16]

 

По завершенню заняття, як годиться на Україні, гостей пригостили смачним пирогом, який випекли власними руками учасниці колективу, та гарячим чаєм.

Студенти в свою чергу подякували вітовчанам за теплий прийом, чудові пригощання та пообіцяли, що обов’язково ще не раз завітають у гостини до колективу, адже насолоджуватись співом “Вітовчан” — справжнє задоволення.

Адміністрація ПК “Корабельний”

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button