Происшествия

Адвокат сприяла судді Ленінського райсуду м. Миколаєва в отриманні неправомірної вигоди, та й сама нажилася на потерпілих

У вівторок, 10 січня 2017 року, прокурором Миколаївської області підписано підозру адвокату у вчинені кримінальних правопорушень, передбачених ч.5 ст.27, ч.3 ст.368 та ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (співучасть в одержанні неправомірної вигоди, шахрайство).

Прес-служба прокуратури Миколаївської області повідомляє, що у квітні 2012 року адвокат сприяла судді Ленінського районного суду м. Миколаєва в отриманні неправомірної вигоди у розмірі 600 доларів США та 1500 гривень за винесення ним рішення у цивільній справі на користь заявників та при цьому шляхом обману сама заволоділа грошовими коштами потерпілих в сумі 200 доларів США.

На виконання рішення суду апеляційної інстанції проведено повторну криміналістичну експертизу відео, звукозаписів, за результатами якої вказаній особі повторно повідомлено про підозру.

На теперішній час вирішується питання щодо обрання підозрюваній запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Раніше, 19 грудня 2016 року, за дорученням заступника Генерального прокурора України слідчими прокуратури Миколаївської області вручено повідомлення про підозру судді Ленінського районного суду м. Миколаєва у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button