Экономика

"Я не хочу більше червоніти за АМПУ". Володимир Омелян представив колективу в.о. Голови ДП Райвіса Вецкаганса (ВІДЕО)

Райвіса Вецкаганса призначено виконуючим обов’язки Голови ДП «АМПУ».

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян представив сьогодні, 12 січня 2017 року (в м. Одеса), нового керівника трудовому колективу підприємства.

Під час представлення Володимир Омелян наголосив на тому, що новий очільник має повну свободу дій щодо реформування АМПУ та боротьби з корупційними схемами:

«Я наполягаю на тому, що Адміністрація морських портів України має бути реформована та перетворена на прозоре та ефективне підприємство, яке працює на державу і відстоює державний, а не приватний інтерес. В цьому розрізі Райвіс Вецкаганс має повну свободу дій».

Міністр наголосив, що зміна керівництва АМПУ — перший крок у реформуванні морської галузі.

«Ми розпочали реформу, і вже є певний спротив. Це нормально. Якщо міністр зручний для всіх, це ставить під питання його ефективність. Але я наголошую: державний інтерес і державний контроль над державними ж підприємствами мають бути вище за приватні інтереси. Я відстоюю і відстоюватиму саме такий підхід», — підкреслив Володимир Омелян.

Міністр вкотре звернувся до працівників АМПУ:

«Я вас ще раз закликаю: немає ніякого бродіння! Ні Омелян, ні Гройсман, ні Порошенко від вас нічого іншого не хочуть, аніж якісної роботи. Я не хочу більше червоніти за Адміністрацію морських портів за тендери ,ензрозумілі закупівлі, незрозумілі домовленості… Цього більше не буде!.. Прошу кожного з вас: зробіть так, щоб це підприємство було гордістю України!»

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=34s_3EHXcVc[/embedyt]

 

В рамках поїздки до Одеси міністр інфраструктури України також взяв участь у нараді з головами обласних державних адміністрацій Одеської, Миколаївської, Херсонської та Запорізької областей під головуванням Президента України Петра Порошенка.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button