Общество

Працівника ДЮСОК, звільненого ще у 2015 р., поновлено на роботі - Апеляція скасувала рішення Корабельного районного суду

11 січня 2017 року в Апеляційному суді Миколаївської області за участю правника Громадської організації «Незалежна соціальна адвокація та правозахист» Світлани Пашкевич виграно справу за позовом Миколи Самсонова до колишнього керівника ДЮСОК (Корабельний район) – Ігоря Болотова, Управління у справах фізичної культури та спорту Миколаївської міської ради про поновлення на посаді, виплату незаконно звільненому Самсонову середнього заробітку за час його відсутності на роботі та відшкодування моральної шкоди.

Про це до редакції «Корабелів.Інфо» повідомив сам Микола Іванович Самсонов, звільнений з посади заступника директора з адміністративно-господарської діяльності ДЮСОК Корабельного району у лютому 2015 року.

«Болотов избавляется от свидетелей, остановить его никто не может.
«Крыша» у него, наверное, очень высокая…» — уволенный из ДЮСОКа

«Завдяки спільній, професійній праці правників ГО «Незалежна соціальна адвокація та правозахист» під керівництвом  Добридник Т.В., спромоглися все ж таки поновлення Апеляційним судом Миколаївської області порушених моїх прав та скасування рішення Корабельного районного суду м. Миколаєва щодо відмови у задоволенні позову до колишнього керівника ДЮСОК — Болотова, Управління у справах фізичної культури та спорту Миколаївської міської ради», — повідомляє Самсонов.

Нагадаємо, ми писали: ДЮСОК в Корабельном теперь – с новым директором, а уволившийся Болотов признался, что «прятался на больничных» (ВИДЕО)

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

    1. Знаю Светлану как юриста КЗ ЦПМСД 7, сам обращался за юридической помощью к ней. Большое ей спасибо за оказаную помощью и положительний результат.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button