Общество

Оштрафовано забудовника у "Царському селі"

 

Замовника, проектувальника та підрядника будівництва у Миколаєві оштрафовано на 361,7 тисяч гривень.

Управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції у Миколаївській області накладено штрафні санкції на замовника, проектувальника та підрядника будівництва за результатами кількох перевірок на об’єкті «Стандартне приєднання для зовнішнього газопостачання будинку № 15 по вул. Липова» у Миколаєві (у так званому в народі «Царському селі» — прим. ред.).

У жовтні 2016 року замовник робіт,  ПАТ  по газопостачанню та газифікації «Миколаївгаз», не допустив посадову особу органу державного архітектурно-будівельного контролю до проведення перевірки. У листопаді Управлінням здійснено позапланову перевірку виконання вимог приписів на вказаному об’єкті, під час якої встановлено факт наведення недостовірних даних у поданій декларації про початок будівельних робіт. Водночас Управлінням виявлені порушення у проектній документації та у веденні будівельних робіт підрядником, Авторемонтно-агрегатним заводом Черкаської облспоживспілки.

На підставі численних порушень містобудівного законодавства посадовими особами Інспекції накладено штрафи на загальну суму 361,7 тис. грн.

Прес-служба ДАБІ України

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button