Происшествия

Вночі в Миколаєві сталася масова бійка зі стріляниною

Сьогодні, близько 2-ої години ночі, патрульні отримали повідомлення про те, що на проспекті Центральному відбувається бійка за участі більше ніж 10 осіб, на місці події чутно постріли.

На місці до інспекторів звернулись двоє чоловіків і повідомили, що невідомий перехожий почав в них стріляти, після чого розпочалась бійка, і вказали на чоловіка, який стояв осторонь.

При наближенні до вказаного чоловіка охоронців порядку, він почав тікати, але вони наздогнали його та затримали, одягнувши на нього кайданки.

Під час проведення поверхневої перевірки у підозрюваного патрульні знайшли предмети, схожі на пістолет та магазин з набоями. Крім того, на місці події інспектори побачили предмети, схожі на гілизи.

Підозрюваним виявився 35-річний мешканець Інгульського району Миколаєва.

На місце події охоронці порядку викликали працівників слідчо-оперативної групи відділу поліції.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Предмети схожi на пiстолет.i предмети схожi на гiльзи.я так понимаю что при задержании это "схожi" а на суде это уже будет типа чтото .но не пистолет и не гильзы.так и живем."схожi"або "не схожi"

  2. работник милиции не имеет права и должных полномочий что бы утвердительно указывать на предмет который называется своим именем,только после прохождении экспертизы он может сказать точно

  3. А потом появились инопланетяни похожие на укр. полицейских и забрали [censored] в телегу с моргающими фонариками похожую Toyota Prius. Из чего стрелял задержанный определить не удалось т. к. они ( инопланетяни) в жизни не видели ничего подобного.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button