Экономика

У Миколаївській Службі автодоріг - новий керівник

Виконуючим обов’язки начальника САД у Миколаївської області призначено Сергія Ткаченка.

Сьогодні, 28 грудня, голова Миколаївської обласної адміністрації Олексій Савченко представив нового керівника колективу, — повідомили в ОДА.

Він наголосив, що Сергій Ткаченко був призначений  керівником Державного агентства автомобільних доріг України Славоміром Новаком:

«Сьогодні керівництво Служби автодоріг України бере на себе принципову відповідальність за той стан доріг, який сьогодні є в Миколаївській області, — сказав Олексій Савченко. Я хочу за це особисто подякувати пану Новаку. Це дійсний патріот, який допомагає нам разом розбудовувати державу. Я йому вдячний за позицію, за те, що прийняв відповідальне рішення», — зазначив очільник області.

Разом з головою Миколаївської облдержадміністрації Олексієм Савченком до Служби автомобільних доріг приїхали керівники відомств – прокуратури, СБУ, фіскальної служби, національної поліції.

«Я хочу, щоб ви  побачили цих людей і зрозуміли: так як раніше, вже не буде! – сказав Олексій Савченко, звертаючись до колективу. – Вони зроблять свою справу швидко. Ви розумієте, про що я кажу. Окремо хочу подякувати податковій службі за те, що повернули по 100 тисяч гривень кожному підрозділу служби. Тобто,  все, що треба від держави – робиться. Тепер доведіть, що  ви можете працювати, щоб громада відчула зміни.  Окрема відповідальність кожного співробітника Служби – за ділянки, на яких гинуть люди. Роками там нічого не робиться! Кожна смерть, в тому числі, і на ваших руках», — підкреслив Олексій Савченко.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Будем надеяться, что такого брехливого дерибана, как при балбесе енакиевском не будет...

    1. Гена, вы серьезно? Считаете, что что-то поменялось за последние годы? Вы им верите? Вы на рожи ихние, изнеможенные голодом, невлазиющие в ведро, посмотрите. Почитайте в нете как "интелектуал"- Савченко проходил конкурс....

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button