Общество

Апеляційна інстанція залишила без змін рішення суду щодо машиніста паровозу ТОВ «МСП "Ніка-Тера»

27 грудня 2016 року колегія суддів судової палати у цивільних справах апеляційного суду Миколаївської області у складі Ямкової О.О., Колосовського С.Ю. та Локтіонової О.В. у відкритому судовому засіданні  розглянула апеляційну скаргу позивача на рішення Жовтневого районного суду м. Миколаєва від 7 листопада 2016 року за позовом машиніста паровозу Ососкова В.В. до Товариства з обмеженою відповідальністю «Морський спеціалізований порт «Ніка-Тера».

«Замороженное» увольнение.
В поисках выхода из тупика сотрудник «Ника-Теры» готов «дойти» до Президента Украины

У вересні 2016 року Ососков В.В. звернувся до суду з позовом та заявою про збільшення позовних вимог до ТОВ «МПС Ніка-Тера» про стягнення 150 351 грн. 84 коп. середнього заробітку за час вимушеного прогулу, у зв’язку з незаконним відстороненням його від роботи.

Позивач зазначав, що з 2008 року працює у відповідача в якості машиніста тепловозів, але з 23 березня 2015 року не може виконувати покладені на нього трудові обов’язки у зв’язку з незаконним відібранням у нього перепустки та фактичним не допуском до роботи.

Рішенням Жовтневого районного суду Миколаївської області від 7 листопада 2016 року у задоволені позову відмовлено.

В Апелляционном суде рассмотрят жалобу бывшего работника
«Ника-Теры». Обе стороны ждут справедливого решения

В апеляційній скарзі Ососков В.В., посилаючись на порушення судом норм матеріального та процесуального права та невірне встановлення обставин справи, просив  скасувати рішення суду та ухвалити  нове, яким його вимоги задовольнити.

Позивач до апеляційного суду не з’явився, хоч і був повідомлений належним чином.

Після пояснень осіб, які взяли  участь у справі,  перевіривши наведені в скарзі доводи та дослідивши матеріали справи,  слово у дебатах надали представнику відповідача, яка просила рішення Жовтневого районного суду скасувати, а апеляційну скаргу задовольнити. Представниця ТОВ «Ніка-Тера» заперечувала доводи іншої сторони у справі і просила апеляцію відхилити.

Колегія суддів, порадившись в нарадчій кімнаті, оголосила: апеляційну скаргу відхилити, а  судове рішення першої інстанції залишити без зміни.

Ухвала апеляційного суду занесена до Єдиного Державного Реєстру Судових Рішень.

Прес-секретар апеляційного суду

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. В этой стране прав тот у кого больше "прав", лишь бы бабло было у того кто должен быть "прав". А судя по вердикту, "самый неподкупный" украинский суд ответчик купил с потрохами, оно и понятно, выигранный суд, это прецедент, выиграл один, завтра таких будут сотни, а то и тысячи, а так, одного раза хватит нам долго.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button