КультураОбщество

Дитячий Центр зустрів Новий рік яскраво, весело, гучно, з запальними танцями та піснями

Новий рік! Мабуть це єдине свято, у дива якого вірять не тільки діти, а й дорослі. І не випадково. Ми впевнені, що як Новий рік зустрінеш — таким   він і буде упродовж року. І саме тому, в Дитячому Центрі позашкільної роботи Корабельного району (директор Т.Г. Турчак)  щороку це чарівне свято зустрічають яскраво, весело, гучно, з запальними танцями та піснями. А для того ,щоб  рік був щасливим для всіх дітлахів Корабельного району,  їх запрошують на  Новорічні вистави в Дитячий Центр, які готують такі ж самі діти. Але, ні! Не зовсім такі самі. Тому що на сцені виступають юні таланти – вихованці  гуртків Дитячого Центру. Дарують радість гуртківці танцювальних колективів (кер. Білявська І.А., Пруднікова Н.О., Свириденко К.В.), святкові пісні співають діти «Народного художнього колективу» вокального об’єднання «Відлуння» (кер. Шевченко А.М.), професійно акторське майстерство показують вихованці театральних гуртків (кер. Хрипко І.В., Паніна О.А.).

І в цьому році, як завжди,   зустріч  Нового року розпочалась заздалегідь. Тільки-но  відсвяткували Св. Миколая і  відразу  ж засяяла вогниками новорічна ялинка, зустрічаючи щодня школярів району на театралізованому  шоу «Майстер-шеф для чаклунів», сценарій якого розробила та втілила на сцені,  культорганізатор ДЦ  М.О. Михайлова. Весело та завзято маленькі глядачі приймають участь  у віртуальному кулінарному шоу, де Снігуронька змагається з льодяною Королівною Космосу. Разом з героями казки діти граючись «варять шоколад», «випікають  ароматний пиріг», а коли з’являється Дід Мороз то всі дружно готують  «банановий мікс».

 

Яскравими вогниками сяють оченята дітей, коли вони переживають хвилюючі моменти новорічної вистави, на вустах грають  посмішки коли всі,разом з Дідом Морозом, Снігуронькою, Фіксиками, Сніговиком, Королівною Космосу, Марсиком та Юпіком  долають всі перепони,  щоб радісно та весело зустріти  Новий рік.

Особливо приємно бачити посмішки та радість дітей з багатодітних сімей,  дітей, які потрапили в важкі життєві умови,  дітей,  з сімей переселенців з зони  АТО , які щороку приходять в Дитячий Центр на новорічні свята і отримують не тільки радість від розваг, а й солодкі подарунки Діда Мороза. А для того ,щоб подарунки були отримані вчасно і саме тій дитині, якій вони потрібні особливо, піклується адміністрація Корабельного району (Голова О.М.Цуканов).

 

Ось і в цьому році, 23 грудня, Дитячий Центр позашкільної роботи  щиро зустрічав діточок соціальної категорії. А зокрема театральних героїв, з Новим роком їх привітав заступник голови адміністрації Корабельного району Красножон  Валентин Леонідович, який, разом з завідуючою відділом молоді, культури, сім’ї  та спорту адміністрації району Богдан Іриною Іванівною, прийшли  на свято,  і з непідкупною радістю за дітей  поринули  у чарівний світ казки.

Але не тільки завдяки театралізованій   виставі відчуваються новорічні свята в Дитячому Центрі. Напередодні свят всі навчальні кабінети закладу перетворились у казкові кімнати та будиночки. Все сяє новорічними вогниками та святковими гірляндами. Звісно ж,  найкрасивіше в кабінетах декоративно-ужиткового мистецтва – там де діти самі виробляли новорічні прикраси і іграшки. Але не даремно кажуть, що якщо дитина талановита ,то вона талановита у всьому ,і як підтвердження цьому, саморобні прикраси у вокальному кабінеті. Керівник «Народного художнього колективу» вокального об’єднання «Відлуння»  Шевченко Антоніна Михайлівна, оголосила у своєму колективі конкурс на кращу саморобну новорічну прикрасу. І чудові декоративні витвори мистецтва зроблені руками  маленьких вокалістів тепер прикрашають навчальний кабінет.

А вихованці декоративних гуртків з великим задоволенням напередодні свят проводять  для всіх бажаючих дітей майстер-класи з виготовлення  ляльки — мотанки «Новорічний янгол» (кер. Рожнова Т.А.)  та виготовлення новорічних прикрас та сувенірів «Новорічний серпантин» (кер. Івашкіна А.М.).

 

Для того, щоб всі діти, які займаються в  Дитячому Центрі,  відчували себе однією великою дружньою родиною, керівники гуртків підготували різноманітні розважальні програми, які будуть цікаві для всіх хто завітає до них у гості. Так, наприклад, керівник гуртка «Ансамбль баяністів» Наталя Підрушняк  разом зі своїми вихованцями запрошує гуртківців ДЦ на цікаву музичну конкурсно-розважальну програму «Новий рік крокує по планеті», а керівник хореографічного гуртка Катерина Свириденко  та її вихованці —   на танцювальне шоу «Танці народів світу».  І така різнобарвність святкових заходів в Дитячому центрі буде тривати усі новорічні свята та зимові канікули.

 

Двері Дитячого Центру позашкільної роботи Корабельного району завжди відкриті для всіх, хто бажає змістовно проводити своє дозвілля сповнене добрими, корисними справами, знаннями, радістю, подорожами, конкурсами, знайомствами з новими друзями!

Творчий колектив закладу бажає всім Миколаївцям та гостям міста  у Новому році миру та злагоди! Нехай   цей новий рік зітре все засмучення минулого, але примножить накопичені благополуччя і успіх. Нехай кожна хвилина нового року принесе щось нове і чудове у ваше життя. Нехай цей рік стане роком грандіозних зустрічей і фантастичних починань, роком народження мрії, яка неодмінно здійсниться!

                                                                           Методист ДЦ Л.В.Бабіна

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Очень интересный был праздник,детям очень понравилось.Спасибо всем кто старался над постановкой этого утренники

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button