Общество

Прокуратура запрошує громадськість до діалогу: 27.12 відбудеться спільна зустріч щодо актуальних та проблемних питань

Працівники прокуратури високо цінують співпрацю з представниками громадських організацій Миколаївщини, які відстоють права мешканців області, позитивно сприймають реформування прокуратури, патріотично налаштовані та заслужили авторитет конкретними справами, громадянською та життєвою позицією.

У вівторок, 27 грудня 2016 року, о 12.15 годин  відбудеться спільна зустріч членів Консультативної ради при прокуратурі Миколаївської області та представників громадських організацій Миколаївщини з керівництвом прокуратури області щодо актуальних та проблемних питань, а також визначення основних пріоритетів у діяльності прокуратури на наступний рік.

Також, у ході зустрічі буде обговорено удосконалення інформаційної політики органів прокуратури з метою ефективного висвітлення результатів діяльності відомства, повідомила прес-служба прокуратури Миколаївської області

З метою конструктивного діалогу запрошуємо по два представника від кожної громадської організації.

Акредитація представників громадських організацій, які бажають взяти участь у діалозі, здійснюється до 18-00 годин 26 грудня за телефоном 47-19-69 або за електронною адресою press@myk.gp.gov .ua.

Завчасно висловлюємо подяку за конкретні пропозиції, які Ви вважаєте за необхідність розглянути. Свої пропозиції надсилайте разом з акредитацією.

Зустріч відбудеться у приміщенні прокуратури Миколаївської області за адресою м. Миколаїв, вул. Спаська, 28, зала колегії.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button