Экономика

Наближається новий рік! Платникам Корабельного та Інгульського районів - про необхідність надання податкової звітності

Наближається новий 2017 рік, а з ним й необхідність надання податкової звітності за 2016 рік.

Нагадуємо, що Державною фіскальною службою України запроваджено ряд електронних сервісів для платників, одним з яких є «Електронний кабінет платника» (http://cabinet.sfs.gov.ua), в якому доступні наступні розділи: подання податкової звітності в електронному вигляді; розрахунки з бюджетом; податковий календар;інформація з реєстрів тощо.

Для можливості користування даним сервісом платнику необхідно мати ключ електронно-цифрового підпису. Електронний цифровий підпис є своєрідним захистом звітності, яка надсилається в електронному вигляді. Цифровий підпис видається безкоштовно в Акредитованому центрі сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту, за адресою: м. Миколаїв, вул. Потьомкінська, 24/2, будівля ДПІ у Центральному районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області, контактний телефон: 37-90-91.

[do_widget id=text-16]

 

Простота та зручність електронного документообігу очевидна, тому все більше платників податків при обранні способу надання звітності віддають перевагу надсиланню звітності засобами телекомунікаційного зв’язку, тобто через мережу Інтернет.

Слід зауважити, що у випадку подання звітності в електронному вигляді подавати звітність на паперових носіях не потрібно.

Заощаджуйте робочий час – користуйтеся електронними сервісами, що дозволить спростити ведення бізнесу та скоротити до мінімуму контакти з органами ДФС.

ДПІ у Ленінському районі м. Миколаєва
ГУ ДФС у Миколаївській області

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button