ОбществоЭкономика

"Стихійних" торговців Корабельного району покарали штрафами

У Центральному та Корабельному районах Миколаєва правоохоронці задокументували факти реалізації продуктів та товарів у невстановлених для цього місцях.

Протягом тижня дільничними офіцерами Центрального відділу поліції ГУНП в Миколаївській області були відпрацьовані місця, де організовано стихійну торгівлю, та складені адміністративні протоколи на 14 осіб за ознаками ст.160 КУпАП «Торгівля з рук в неустановлених місцях», ст.152 КУпАП «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів», ст.156 КУпАП «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами», ст.176 КУпАП «Виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення».

Разом з тим, у Корабельному районі Миколаєва поліцейськими встановлено факти незаконної торгівлі м’ясом, овочами та продовольчими товарами в неустановлених місцях. За результатами перевірки правоохоронцями складено адміністративні протоколи відносно двох осіб за ст. 160 КУпАП «Торгівля з рук в неустановлених місцях» та ст. 164 КУпАП «Порушення порядку провадження господарської діяльності».

Під час проведення заходів поліцейські проводили і профілактичну роботу, роз’яснюючи громадянам про відповідальність, що настає за порушення правил торгівлі, та пропонували реалізовувати свій товар у місцях, що відповідають вимогам встановлених санітарних умов, — повідомив відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. ;Протоколи вiдносно двох осiб;а другие что торговали на законных основаниях???Или у полицейских руки мерзли штраф выписывать???Полицейские враги своего города,ведь штрафы пополняют городскую казну!!!Нехотят торговать с документами пусть плотят штрафы.Другого не дано.А наши полицейские не выполняют свою работу им в детском саду детям сопли вытирать а не в полиции работать!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button