Происшествия

Зіткнувся з деревом, зі знаком, з іншим автомобілем та втік. Подробиці ДТП біля кільця на проспекті Богоявленському

Раніше повідомлялося про ДТП, що трапилося на проспекті Богоявленському в Корабельному районі:

Возле «Жуковского» кольца на тротуар «вылетел» автомобиль и врезался
в другой, стоящий возле магазина 

В прес-службі патрульної поліції Миколаєва підтвердили факт дорожньо-транспортної пригоди, повідомивши «Корабелів.Інфо» про її подробиці.

Так, 18 грудня, близько 8:30, патрульні отримали повідомлення про ДТП у вказаному місці. Прибувши, вони побачили автомобілі Мазда 6 та Део Ланос.

Як розповів свідок події, автомобіль марки Мазда рухався з боку супермаркету «Таврія В» в напрямку школи № 47. Під час проїзду кільця водій не впорався з керуванням (причиною могла стати відсутність зимової резини на транспортному засобі) та допустив зіткнення з деревом, знаком та з автомобілем Део Ланос, який стояв у попутному напрямку. Після цього водій-винуватець втік з місця скоєння ДТП.

Патрульні встановили власника авто. Прибувши за місцем його проживання, вони застали вдома лише його батька. Він підтвердив, що ввечері син взяв авто і ще не повертався. Патрульні склали схему ДТП та передали всі документи до відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП УПП в місті Миколаєві.

Наступного дня працівники відділу розшуку знайшли чоловіка, який був за кермом автомобілю Мазда 6 та склали на нього адмінматеріали за скоєння ДТП (ст. 124 КУпАП) та залишення місця ДТП (ст. 122-4 КУпАП).

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button