Экономика

"Попереду - складна й кропітка праця". На найвищому рівні обговорені етапи підготовки пілотного проекту концесії ДП «СК «Ольвія»

У п’ятницю, 16 грудня, представники ДП «СК «Ольвія» під головуванням в.о. директора Руслана Олейника взяли участь у нараді щодо обговорення плану реалізації Проекту концесій державного підприємства «Стивідорна компанія «Ольвія».

Нарада проходила в приміщенні Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) за участю заступника Міністра інфраструктури України Надії Казначеєвої, керівника сектору інфраструктури ЄБРР в Україні Марка Магалецького, представників проектного офісу «SP3ILNO» на чолі з керівником Юрієм Гусєвим, представників ДП «Адміністрація морських портів України» та ПАТ «Укрзалізниця», консультантів проекту.

 

За результатами конкурсного відбору, ЄБРР було обрано консалтинговий консорціум консультантів на чолі з фірмою Atkins спільно з EY, MDS Transmodal та Tebodin, основною задачею якого є формування попереднього техніко-економічного обґрунтування проекту концесії. Ця діяльність фінансується за рахунок гранту на планування, наданого Глобальним Інфраструктурним Фондом (GIF).

Метою проведення зустрічі було представлення консорціуму консультантів, компонентів діяльності, а також обговорення запропонованої методології, початкових результатів та плану роботи з надання технічної допомоги щодо реалізації даного проекту.

 

В ході наради Русланом Олейником було презентовано основні характеристики ДП «СК «Ольвія» та перспективні напрямки подальшого розвитку підприємства.

«Початок покладено, попереду — складна й кропітка праця. Особливо хочу відзначити підхід до відбору консультантів, ЄБРР залучив фахівців з різних міжнародних компаній! Працюємо!», — прокоментував пізніше цю нараду керівник держпідприємства Руслан Олейник.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button