Общество

В Корабельному районному суді відбулася екскурсія для школярів

9 грудня в суді відбулася оглядова екскурсія для учнів 10 — 11 класів Миколаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №29.

Метою заходу було покращення довіри підростаючого покоління до судової системи, підвищення рівня освіти та ознайомлення з принципами судочинства. Програма заходу передбачала знайомство відвідувачів з роботою суду.

Екскурсанти отримали чимало змістовної інформації, спілкуючись  з працівниками суду та мали можливість задавати питання і отримувати кваліфіковані відповіді. Гості почули про повноваження і діяльність Корабельного районного суду міста Миколаєва, про що розповіла їм керівник апарату суду Тягушева Н.О. В канцелярії суду учні дізналися про реєстрацію, рух документів, що надходять до суду, та порядок роботи з ними.

Також у доступній формі учням було роз’яснено порядок надання та отримання інформації, порядок звернення до суду. Найбільше враження справило на учнів відвідання зали судових засідань. На згадку про цю подію останні  зробили декілька пам’ятних фото, — повідомила прес-слуба Корабельного районного суду м.Миколаєва.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. На экскурсии работнички суда рассказали как правильно брать взятки чтобы не попастся, так же рассказали откуда у судей джипы и недвижимость за границей. В общем экскурсия в коррупционное гнездо прошла успешно.

  2. Помню фильм "Место встречи изменить нельзя" когда Шарапова привезли в банду и стол заваленный жратвой. А что они хотели от этих детей?

  3. Теперь проведите экскурсию в подвалах дворниках , расскажите где лежат мётлы , лопаты совковые ... Может , кто пожелает и в дворники податься после школы

  4. Не все ж смогут получать с 1 января зарплату до 80 тысяч , не всем же быть судьями

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button