Происшествия

Аби затримати полуголого розбійника в Корабельному, патрульним довелося застосувати прийоми рукопашного бою

Раніше повідомлялося про кримінальну пригоду, що скоїлася 7 грудня у Корабельному районі Миколаєва:

В Корабельном районе посетители кафе
задержали грабителя с ножом

Так, у відділі комунікації Національної поліції в Миколаївській області повідомляли, що розбійника, що вимагав гроші у бармена в кафе, затримали місцеві мешканці — відвідувачі того ж закладу. В патрульній поліції пізніше повідомили наступне:

«Вчора, близько 13-ої години, патрульні отримали повідомлення про розбійний напад на працівника магазину, розташованого на вулиці 295-ї Стрілецької дивізії. Прибувши на місце, інспектори побачили роздягнутого по пояс чоловіка, який вийшов з магазину.

На звернення до нього охоронців порядку він не відреагував, а при наближенні до нього кинувся на них з кулаками. Застосувавши до нього прийоми рукопашного бою, патрульні затримали його, одягнувши на нього кайданки.

Як з’ясувалось, гроші зловмиснику продавець так і не віддав. На місце події інспектори викликали працівників слідчо-оперативної групи відділу поліції, які вилучили з місця події ніж, яким підозрюваний погрожував продавцю».

Нагадаємо. ми писали: Поліцейські затримали злочинця, який скоїв розбійний напад на продавця магазину по пр. Богоявленському

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button