Общество

«Годину права» з соціальними працівниками Корабельного району приурочили до Дня прав людини

Громадський Моніторинговий Центр з дотримання прав людини вже традиційно проводить робочі зустрічі з населенням.

Впродовж року керівник правового відділу Громадського Моніторингового Центру з дотримання прав людини Добридник Т.В. спільно з членами моніторингової групи Моніторингового Центру, фахівцями в сфері права, адвокатами, юристами, державними службовцями, громадським активістами щомісячно приймають участь на виїзних засіданнях та зустрічах з населенням.

05.12.2016 року відбулась зустріч із соціальними працівниками Корабельного району, приурочена до Дня прав людини, що відзначатиметься 10 грудня.

Зустріч відкрив Громов Г.М. – заступник директора міського територіального центру соціального обслуговування надання соціальних послуг міського департаменту праці та соціального захисту населення.

На зустрічі були присутні регіональний Координатор взаємодії із громадкістю Уповноваженого Верховної Ради по правам людини Прусов Євген, адвокат Резнікова Юлія та юрист Пашкевич Світлана.

15301152_375801536088418_2126420354_n 15310690_375799266088645_937365982_n

Який алгоритм звернення громадян до офісу Уповноваженого, з якими питаннями звертатись до Регіонального координатора, місце прийому та часи прийому — про це повідомив Прусов Є.М. в своїй бесіді з присутніми. На всі питання соціальних працівників були надані відповіді.

Інформацію про роботу Громадського Моніторингового Центру з дотримання прав людини довела Добридник Т.В. Цікаво було почути про особливості роботи моніторингу, великий спектр безкоштовного консультування незахищених верств населення, лобіювання законодавчих ініціатив та широку просвітницьку діяльність.

Адвокат Резнікова Ю. кваліфіковано надала інформацію про реалізацію майнових прав, практику застосування та аналіз судових рішень. Юрист Пашкевич С. дала відповіді на питання з трудового, пенсійного та земельного права.

[do_widget id=text-16]

 

З ряду питань, які потребують кваліфікованого супроводу, ряд осіб запрошено до громадської приймальні Моніторингового Центру.

В цілому зустріч пройшла в теплій атмосфері, соціальні працівники були дуже задоволені, отримавши правову інформацію, надану фахівцями в сфері права. Роздано візитівки та інформаційні буклети.

Про це до «Корабелів. Інфо» повідомила керівник неурядової організації «Незалежна соціальна адвокація та правозахист» Тетяна Добридник.

15356964_375927816075790_646884327_n

Фахівцю в області соціальної роботи необхідно мати розвинені інтелектуальні якості, аналітичний склад розуму, уміння працювати з великим обсягом інформації. Не кожна людина придатна для соціальної роботи, основним визначальним чинником тут є система цінностей самого кандидата. Тож, на закінчення зустрічі Добридник Т.В. в своїй промові до соціальних працівників сказала наступне:

«Ваша наполеглива, самовіддана праця є запорукою того, що велика кількість пенсіонерів, що потребують уваги та підтримки, будуть задоволені. Непокинутий і незабутий пенсіонер відчуває себе захищеним завдяки саме вашій турботі у цей нелегкий для України час. Ви ті, хто приймає на себе першими людські проблеми, біль та життєві негаразди. Ви ті, хто від них не відвертається, а прагне допомогти і підтримати кожного. Саме тому служіння обраній справі, почуття обов’язку, доброта та душевна щедрість приносять вам заслужену людську шану і повагу. Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, активного довголіття, достатку, витримки у життєвих випробуваннях, невичерпної енергії для творення добра та віри у краще майбутнє».

Гаряча лінія Громадського моніторингового Центру з дотримання прав людини: (5120-592900),
моб. тел. 0667483748.

Адреса: м. Миколаїв, вул. Спаська, 75-а, каб.201
Часи прийому фахівців — щодня до 15:00.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button