Общество

"Перегон" Лимани-Лупарево до сих пір не відремонтовано, хоча гроші сільради на це були направлені ще в травні

Голова Лиманівської сільради Наталья Панаший турбується, що «перегон» Лимани-Лупарево до сих пір не відремонтовано, хоча гроші на це були перераховані сільрадою в рамках співфінансування ще в травні.

«Хоч ЯК, а на сьогодні дороги залишаються проблемним питанням повсюду. Не встигла зрадіти, коли заїхали ремонтувати «перегон» Лимани-Лупареве, та дарма… зникли по сьгодні… Не всі жителі знають, що ця частина дороги на балансі облавтодору, бюджетні кошти сільради направити можна по співфінансуванню. Доречі, так і поступили ми в травні… направили близько 90 тис. власних сільських коштів… Пообіцяли ремонт цього кусочку виконати за їх (обласний) рахунок… ТА ЛЮДЯМ ЦІ ОБІЦЯНКИ НЕ ПОТРІБНІ СЬОГОДНІ… ВОНИ злі на місцеву владу… і не здогадуються, хто справді не дотримав слова!!!» — написала вона на своїй сторінці у соцмережі.

15253518_195056610954062_7013289906011320816_n

Нагадаємо, ми писали:
«На нашу вулицю прийшло свято!» — голова Лиманівської сільради про ямковий ремонт дороги між селами

Читайте новини першими

Связанные статьи

6 комментариев

  1. Меня лично тоже интересует данный участок дороги, на дачу вообще не возможно ездить! козлы...

  2. Наталю, а чого ж ви про це не говорили протягом червня-жовтня? Шо, вибори голови громади наближаються? Залишилось 2 тижні? Нє, дорогенька, ми ще пам'ятаємо, як ви в хуртовину розчистили лише одну вулицю до сільради - свою! Мовчіть крячки. Все одно буде Назар.

  3. Що пані, голова сільської ради, навіть свою сторінку в фейсбуці "прикрили" щоб жителі двох сіл не понаписували яка ви "управляющая". Чому на роботу не ходите пішки, а вашу п'яту точку возять на машині (до-речі: ваше катання сільському бюджету влітає в копієчку)? Чому в селі бардак: село Лимани скоро із-за дерези не видно буде, молодь спивається в місцевих наливайках побудованих нашою місцевою "волонтершою" (Пиліпасихою), де діваються гроші які виділяє МГЗ на село за екологію?
    Побажання: звільніть місце,або починайте вже щось робити (2 чи 3 срок, як голова), думаю накрали вже достатньо за часи свого володарювання.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button