ПроисшествияЭкономика

Керівник «Миколаївоблтеплоенерго» привласнив більше 4 млн. грн., - СБУ

За матеріалами Служби безпеки України оголошено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України, одному з керівників комунального підприємства «Миколаївоблтеплоенерго».

Співробітники спецслужби викрили механізм привласнення посадовцем 2,5 мільйона гривень. У рамках інвестиційної програми підприємство уклало контракт з низкою місцевих та київських фірм на постачання лічильників для багатоквартирних будинків у обласному центрі. Правоохоронці встановили, що до переліку робіт та послуг, вказаних в угодах, була внесена розробка проектної документації та безпосереднє встановлення лічильників. Насправді, типову документацію розробили фахівці комунального підприємства, встановленням лічильників також займалися працівники КП.

Под камеры журналистов руководителю «Николаевоблтеплоэнерго» объявлено о подозрении в растрате 500 тыс.грн. (видео)

Під час досудового слідства оперативники СБ України виявили факти привласнення керівником ще понад 2,1 мільйона гривень, зокрема на обслуговуванні та ремонті котельного обладнання.

У серпні СБУ ініціювала перевірку Державною фінансовою інспекцією діяльності комунального підприємства, яка у листопаді підтвердила факти привласнення грошей посадовцем.

Після оголошення чиновнику про підозру буде підготовлено подання про його відсторонення із займаної посади, повідомила прес-група Управління СБ України в Миколаївській області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. оголошено про підозру - А почему не открыто уголовное дело? Как сказал Янукович на последнем своем выступлении - Я своих не здаю? да?

  2. Эта [censored] еще при хаме занималась прикарманиванием бюджетных средств. Токо раньше об этом в прессе ни слова....

  3. Воруют миллионы а сотрудники предприятия с мая 2016 по сто-триста гривен получают и всем руководителям города пофиг, как они выживают.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button