Происшествия

В Корабельному районі за кермом ВАЗ затримали наркомана

Близько 14-ої години, на провулку Богоявленського повстання, в Корабельному районі Миколаєва, патрульні помітили автомобіль ВАЗ-2106, водій якого порушив ПДР України.

Під час спілкування інспектори помітили у нього явні ознаки наркотичного сп’яніння, тож вирішили провести поверхневу перевірку. При цьому в кишені його куртки вони знайшли паперовий згорток з речовиною рослинного походження, схожу на коноплю.

Водію запропонували пройти огляд на стан сп’яніння в медичному закладі, але він відмовився,повідомили в патрульній поліції.

На місце події охоронці порядку викликали працівників слідчо-оперативної групи відділу поліції, а до їх приїзду склали на водія адмінматеріали за керування транспортним засобом в стані сп’яніння.

Читайте новини першими

Связанные статьи

5 комментариев

  1. Вы можете хоть как-нибудь разнообразить этот бесконечный поток мрачных новостей? Добавьте нечто дающее надежду уставшим людям, немного доброго юмора и тепла в такое холодное время. Если у вас нет, обратитесь ко мне я вам напишу.

    1. Пипл хавает)))) есть спрос -будет предложение !) все от людей -мрачных, унылых и пессимистичных ;)

    2. Согласен с Вами . Складывается впечатление что СМИ сознательно акцентируют внимание общества преимущественно на негативе.

  2. Опять Янцена взяли под кайфом, не трожте [censored] он за Украину кровь мешками проливал.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button