Общество

До уваги громадських формувань!

З метою забезпечення безумовного дотримання законодавства України в частині проведення державної реєстрації громадських формувань Миколаївська обласна державна адміністрація повідомляє, що  усі громадські формування, які мають намір бути включеними до Реєстру неприбуткових установ та організацій повинні перевірити свої статути та в разі необхідності привести їх у відповідність до Податкового Кодексу України в термін до 31 грудня 2016 року.

Перелік документів, які необхідно подати для реєстрації нової редакції статуту, а також їх зразки Ви можете знайти на офіційному сайті Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області за посиланням http://just-mykolaiv.gov.ua/, в розділі «Актуальна інформація для громадських об’єднань».

За додатковою інформацією з питань державної реєстрації громадських формувань звернутайтесь за телефоном гарячої лінії Управління державної реєстрації – (0512) 34-01-17.

Заяву та пакет необхідних документів для проведення державної реєстрації Ви можете подати до найближчого Центру надання адміністративних послуг.

Читайте новини першими

Связанные статьи

7 комментариев

  1. Знаете я чуток отойду от темы. Я как то имел разговор с одним товарищем который был в составе ВО Свобода. Было это где-то лет 8 назад. Он меня агитировать на вступление к ним в ряды. Я его выслушал и говорю ну всё это слова, а есть статут партии? Он да я вот принесу почитаешь. Говорю хорошо прочту потом видно будет. Принес он я прочел эту ахинею которая сразу видно создана и ориентирована на подростков с буйными гормонами патриотизма. И уже при встрече с ним спросил а есть реальный статут а не эта автоматическая повесть? Он спросил что я имею ввиду. На что я спросил, а зачем под вашей партией собираються националисты, скиехэды , ультрас ( на то время агрисивных суп культур было море, но во всех были одни и тебе лица)? Дальше я продолжил вы же явно не для полит движения их держите а как боевую единицу которая на основе патриотизма будет творить что им вздумается, а вам как верхушке будет это наруку. Человек посмотрел на меня и ответил, а ты что думал что мы в статусе напишем что мы будем с ментами валиться КОГДА НАМ ЭТО НУЖНО? , или что мы хотим русский искоренить. И так далее. Так вот к чему я это написал. Все ихние статут до лампочки задачи на самом деле другие.

    1. Ті, кому платят гроші за анархію - вони завжди будуть. Їх не заборониш, тому що прикриваються іншими задачами, як ви і написали. Але спонсорувати всю країну буде дуже дорого. Тому таких партій буде менше, ніж добровільно створенних неприбуткових. Коли люди нарешті зрозуміють, що громадські об'єднання - це не просто якась группа людей, а наприклад організація, що створює дитячі позашкільні виховні центри, організовує виробництво серед домогосподарств, проштовхує закони та адміністративні порядки, займається облаштуванням інфраструктури - це мінідержави, вони не можуть вирішувати глобальних цілей, але вони заповнюють всі пустоти в управлінні країною. Самими людьми, які проживають на певних територіях. Тому, якщо є бажання щось створювати та змінювати на краще - досить об'єднувати людей в громадські формування. Потім люди самі знайдуть, що треба робити. Зараз вже не потрібно збиратись всім в певний день та час. Досить створити форум чи сайт, на якому будуть проходити голосування та збори, буде викладена вся інформація. Люди будуть ознайомленні та розуміти. Наприклад на що вони здавали там 100 грн.... сумма мала, але якщо це громада вулиці, де є 100 будинків - виходить 10 тис. Які вони можуть використати для облаштування дитячого спорт майданчику, або освітлення вулиці, або ще щось важливе. Це зміни які буде видно одразу, не витрачаючи багато грошей та часу.

      1. Потому что корова должна давать молоко, в крайнем случае, мясо.

  2. Маузеру
    более 9 миллиардов гривень за этот год! и это только за этот год! и это только "военный сбор" - 1,5%!а остальных сколько и куда они идут??????
    умники,блин!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button