Происшествия

Патрульні у Корабельному зупинили автомобіль з нетверезим водієм та пасажиром з наркотиками

Близько 2-ої години ночі на вулиці Металургів в Корабельному районі Миколаєва патрульні помітили автомобіль ВАЗ-2101, в якого не підсвічувався номерний знак. Не встигли інспектори пояснити водію, який вийшов з транспортного засобу, причину зупинки, як він несподівано почав тікати. Охоронці порядку наздогнали його та одягли на нього кайданки.

Крім 25-річного водія, в авто знаходився й 19-річний пасажир. Під час спілкування з водієм, у якого патрульні помітили явні ознаки сп’яніння, вони помітили, як пасажир щось кинув на підлогу в авто, тож викликали на місце події працівників слідчо-оперативної групи відділу поліції.

Як з’ясувалося, чоловік кинув на підлогу згорток з речовиною рослинного походження з характерним запахом коноплі.

Водій погодився продути «Драгер», результат склав 0,86 проміле (допустима норма 0,2). Патрульні склали на водія адмінматеріали за керування транспортним засобом в стані сп’яніння та без документів (було відсутнє посвідчення водія).

Читайте новини першими

Связанные статьи

6 комментариев

  1. Опять Янцена повязали, не трогайте пацана, он за нас кровь в Очаковском АТО мешками проливает когда трезвый.

    1. Янцен страну защищает , от таких как ты выбл.дков . Хотя нет , они не такие как ты , ты трусливо прячешься в Москве под крылышком кровавого карлика . Мало тебе врезал Янцен . Очень скоро наступит время когда тебя и в РФ достанут.

      1. Я попробую Цареву передать твой бред, особенно интересно узнать как и где Янцен защищает страну. Не подскажешь, Янценовская подстилка.

      2. Читая бред "Для Царева" непроизвольно хочется кричать "весьмирснами", "разомнасбогатонаснесподолаты", "Украинацеевропа", "мыпереможемобомыздобулы" ну и прочую мантру бредятину.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button