Происшествия

В Миколаєві п’яний чоловік убив рідну доньку

20 листопада близько 19:00 год. вечора до поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що в квартирі по пров. Кур’єрському, що в Заводському районі Миколаєва, його сусід скоїв вбивство власної доньки.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Заводського відділу поліції. Увійшовши до вказаної заявником квартири, на підлозі, правоохоронці побачили скривавлене тіло жінки. Нажаль поранення, які були спричинені потерпілій, виявились не сумісними з життям й медикам лише залишалось констатувати її смерть, зазначили в Заводському відділі поліції.

Правоохоронці з’ясували, що загибла – 34-річна місцева мешканка. Експерт, оглянувши тіло, виявив ножові поранення в області грудної клітини. Для встановлення остаточної причини смерті тіло жінки було направлене на проведення судово-медичної експертизи.

За скоєння даного злочину правоохоронці затримали раніше судимого 53-річного батька загиблої. Чоловік в минулому вже відбував покарання у місцях позбавлення волі за скоєння умисного вбивства. Звільнившись декілька років тому, проживав у зазначеній квартирі разом зі своєю 34-річною донькою. Того вечора між родичами виникла сварка через вживання останнім спиртних напоїв. В ході з’ясування відносин, батько схопив кухонний ніж та спричинив ним декілька ударів доньці. Через деякий час зрозумівши, що накоїв непоправне, розповів про те, що сталося сусідові й попросив викликати швидку.

Наразі правоохоронцями проводяться першочергові слідчі дії, встановлюються всі обставини трагедії. Знаряддя злочину – ніж, вилучено.

Слідчим відділенням Заводського ВП ГУНП в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ознаками п. 13 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічного позбавлення волі. Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України, запобіжний захід відносно нього обирається.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

8 комментариев

  1. Николаевские будни, в день по 3-5 трупов, кражи убийства. Не зря прошла Революция гидности. Вся Украина так живет теперь как на этой вилле что на фото.

    1. Московская область. 40 км до МКАД. Ноябрь. Температура воздуха — стабильный минус. Порядка 150 населенных пунктов восьмой день без электричества, без тепла, а многие еще и без воды.

      Кто-нибудь слышал об этом хоть что-то по телевизору?

  2. алкашьё уничтожает себя,вообще не жалко..ни её ни его который сядет до конца своей жизни...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button