Происшествия

Прикордонники на межі з Кримом затримали чоловіка, який розшукувався, як безвісно зниклий

На початку жовтня прикордонники Херсонського загону на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією АР Крим в контрольному пункті «Чаплинка» затримали невідому особу без документів.

Прес-служба прикордонного загону повідомляє, що затриманий громадянин назвався «Алес Батіком», повідомив, що являється іноземцем, проживає в Лондоні, пішки подорожує Україною та направляється в Ялту, де нібито, знаходиться його яхта. Відсутність паспортного документу він пояснював тим, що під час подорожей в пішому порядку ніколи не бере його з собою, щоб не загубити, та постійно наголошував, що перебуває під охороною всесвітньої організації по охороні приватних осіб під назвою «FSBN».

Жодних підтверджень словам затриманого не було, проте в його поведінці явно проглядались ознаки психічного розладу. Для проведення психіатричного обстеження та визначення остаточного діагнозу особу госпіталізовано до Херсонської обласної психіатричної.

Вчора, від національної поліції в Херсонській області стало відомо, що особу затриманого встановлено. Ним виявився психічно хворий громадянин України, мешканець Кривого Рогу, який розшукувався, як безвісно зниклий.

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button