Экономика

Представники ДП «СК «Ольвія» в Києві взяли участь у заході з питань формування Національної транспортної стратегії України

Вчора, 17 листопада, у Міжнародному виставковому конгрес-центрі Києва «Український дім» відбувся круглий стіл з питань формування Національної транспортної стратегії (НТС).

Головною метою цього заходу було забезпечення громадської платформи для обговорення концепції Стратегії з усіма зацікавленими сторонами, діяльність яких пов’язана зі сферою транспорту.

Формування Національної транспортної стратегії здійснюється за підтримки проекту Євросоюзу «Підтримка реалізації Угоди про асоціацію та Національної транспортної стратегії в Україні» (AASISTS), який фінансується ЄС та реалізується з січня 2016 року.

Національна транспортна стратегія розробляється відповідно до Угоди про Асоціацію Україна – ЄС. Вона охоплює всі види транспорту та спрямована на надання ефективних послуг з вантажних і пасажирських перевезень, а також покращення сполучень між Україною, ЄС та іншими країнами.

 

Транспортна стратегія визначає п’ять пріоритетів, серед яких: підвищення ефективності в галузі державного управління в транспортному секторі; забезпечення ефективних пасажирських і вантажних перевезень для обслуговування економіки України та її громадян; досягнення сталого фінансування для розвитку транспортного сектору; поліпшення транспортної безпеки та надійності; підвищення міської мобільності та регіональної інтеграції України.

Участь в обговоренні бачення щодо нової Стратегії та подальшого розвитку транспорту в України взяло понад 250 представників підприємств транспортної галузі, промисловості, міст і регіонів, наукових кіл та неурядових організацій. Представники ДП «СК «Ольвія» також взяли участь у круглому столі та панельній дискусії для підприємств транспорту, яка проходила в рамках заходу, — повідомили в СК «Ольвія».

Нагадаємо, ми писали: У Міжнародній конференції в Києві «Транспортування та зберігання зерна в Україні» взяв участь керівник «СК «Ольвія»

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button