Происшествия

В Корабельному районі затримали наркоманів

Вчора, 15 листопада,  близько 9-ої години на вулиці Литовченка патрульні побачили чоловіка, який при їх появі сховався за деревом.

Коли інспектори підходили до нього, він кинув на землю медичний шприц з речовиною коричневого кольору. Підозрюваним виявися 52-річний чоловік, повідомили в патрульній поліції.

Пізніше, близько 11-ої години, на вулиці Братській охоронці порядку затримали ще одного підозрюваного у зберіганні наркотичних речовин.

Так, при наближенні патрульних, 38-річний чоловік кинув на землю згорток. Як з’ясувалось пізніше, в ньому знаходилась речовина рослинного походження схожа на коноплю. В обох випадках на місце події інспектори викликали працівників слідчо-оперативної групи відділу поліції.

Читайте новини першими

Связанные статьи

6 комментариев

  1. А что же наша доблестная полиция не рассказала по поводу вызова на Артёма 38 там где жилец устроил нарко притон между 6_7 етажом и всё что полиция сделала заставили убрать !!!!!

  2. Приняли мужика с пакетом безобидной травы, есть чем гордиться теперь копам. Не барыг-цыган с объездной, которые ширкой торгуют, а простого мужика которому не нравится бычий кайф - бухло.

  3. Лучше б точку на переулке Литовченка закрыли !!! Чтоб не ловить наркотов поштучно на соседних улицах . Толку что копы патрулируют проездом . Разбейте полицейский палаточный лагерь и патрулируйте .

  4. Полиция должна обходить каждый подъезд, общаться с жильцами ! Потому что эти точки на каждом углу!

  5. А в общежитии возле школы искуств ,торгуют ширью ,постоянно наркоманы ходят туда !шприцы по всему подъезду ,на детской площадке в песочнице ...это нормально???

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button