Общество

Рятувальники нагадали мешканцям Корабельного району правила пожежної безпеки

3 листопада в рамках інформаційно-просвітницької компанії, спрямованої на недопущення виникнення пожеж в житловому секторі, а також травмування та гибеллю людей на пожежах, рятувальники Миколаївщини провели рейд та поспілкувалися із жителями Корабельного району міста. Захід пройшов за участю співробітників Служби у справах дітей та представника правоохоронних органів.

В рамках зустрічі рейдовики поспілкувалися з членами сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах та нагадали їм про основні правила протипожежної безпеки, зазначили у ГУ ДСНС України у Миколаївській області

Основний акцент під час бесід було зроблено на основних ризиках виникнення пожеж в осінньо-зимовий період, порушення правил пожежної безпеки при експлуатації опалювальних приладів, електрообігрівачів тощо.

Також, під час інспектування, рейдовики звернули увагу дорослих членів сімей на виявлених недоліках, серед яких: захаращеність помешкання легкогорючими матеріалами, пошкоджені розетки та дроти, засміченість печей тощо, та застерегли, що все це може призвести до великої біди – пожежі.

З маленькими членами сімей, які перебували вдома на момент візиту, рятувальники також поспілкувалися на предмет дотримання правил пожежної безпеки в побуті, нагадали про небезпеку ігор із сірниками, запальничками тощо.

На згадку про зустріч співробітники ДСНС подарували і дорослим і маленьким жителям інформаційно-просвітницькі листівки із зазначенням основних правил безпечної поведінки та екстреного номеру Служби порятунку «101»!

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Вы в ЖЭКи придите и им напомните эти правила! А то в подъезде проводка плавится, воняет, а они говорят, что это не их проблема! Чтоб жильцы, когда начнет гореть, пожарку вызывали!!!!

  2. Что они напоминают? Пусть лучше прийдут по адресу пр. Корабелов 20/1,1 подъезд, подвал, чердак, межэтажные площадки завалены мусором, бутылками и прочим хламом и огтрафцют горе-соседа,.Уже сил нет терпеть этот срач и разводить тараканов.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button