ОбществоПроисшествия

В Миколаєві ще четверо людей отруїлись грибами

23 жовтня від Миколаївського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, надійшло повідомлення про отруєння дикорослими грибами чотирьох мешканців м. Миколаєва.

Троє жінок та один чоловік госпіталізовані до лікарні швидкої медичної допомоги, де підтверджено попередній діагноз. Двоє з постраждалих знаходяться у важкому стані, ще у двох стан класифікований як середньої важкості, повідомили у ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

12 сентября в Николаеве супружеская пара попала в больницу с отравлением грибами

Рятувальники Миколаївщини нагадують! Гриби – це небезпечний продукт харчування. При порушенні правил при збиранні або приготуванні їх у їжу, люди можуть отруїтися. Пам’ятайте, збирати можна лише ті дари природи в яких ви впевнені, робити це можна лише в чистій місцевості, подалі від автошляхів, заводів та інших підприємств. Обробляти та готувати гриби слід у день збирання, адже вони відносяться до продуктів, які швидко псуються. У разі погіршення самопочуття після вживання у їжу дикорослих грибів, необхідно терміново звернутися до медичного закладу для повного обстеження і отримання кваліфікованої допомоги!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button