Экономика

В ДП «СК «Ольвія» (ДП «СМП «Октябрьск») тренувалися гасити умовну пожежу

21 жовтня 2016 року в порту «Октябрьск» були проведено спільне комплексне об’єктове тренування з особовим складом служби пожежної та техногенної безпеки (СПТБ) Філії «Октябрьск» ДП «АМПУ» та персоналом служби головного енергетика ДП «СК «Ольвія» (ДП «СМП «Октябрьск»).

Метою спільного комплексного об’єктового тренування було організація взаємодії та відпрацювання персоналом дій під час виникнення надзвичайної ситуації, а саме при ліквідації наслідків після вибуху та під час пожежі в котельні портових майстерень.

За тактичним задумом, внаслідок утворення вибухонебезпечної суміші в топці і газоходах котлоагрегатів стався вибух і виникла пожежа. Крім того, після вибуху сталося часткове руйнування будівлі портових майстерень.

За ввідною керівника тренування був поданий сигнал про аварійну подію та за лічені хвилини до об’єкту прибули чергова зміна СПТБ порту, працівники об’єктового штабу пожежогасіння та карета швидкої медичної допомоги.

Під час проведення навчать були перевірені організація взаємодії, знання та дії диспетчерської служби ДП «СК «Ольвія» (ДП «СМП «Октябрьск»), СПТБ порту, штабу з ліквідації наслідків НС, а також роботу об’єктового штабу пожежогасіння у разі виникнення аварійної ситуації.

Поставлена задача була виконана в повному обсязі, та виявлені незначні недоліки усунені, повідомили на сайті порта.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button