Культура

Як молодь «зігрівалася» віршами. У Корабельному районі відбувся літературний вечір «Вольник» (Відео)

22 жовтня у Корабельному районі Миколаєва відбувся літературний вечір, організатором якого виступив літературний клуб «Фенікс» та ГО «Територія розвитку».

Цей захід проходив за адресою вул. Океанівська (Артема), 28-А, де і в подальшому планується проводити зустрічі та цікаві інтерактиви для всіх охочих. Організаторами планується вже за два тижні провести наступний вечір, а потім велику зустріч усіх охочих послухати авторські твори та поезію відомих поетів.

Протягом всього вечора панувала приємна домашня атмосфера, всі присутні за чашкою чаю з печивом мали змогу обмінюватись своїми враженнями.

20161022_171905

Було дуже приємно бачити небайдужу до поезії молодь, серед якої були студенти Миколаївської філії Київського Національного університету культури і мистецтв.

20161022_172853

«Ми розуміємо, що з настанням холодів залишається мало місць, де можна весело провести вільний час, поспілкуватися з новими людьми, знайти однодумців, тому ми пропонуємо альтернативу дорогим закладам харчування, коли будь-хто може прийти на наш захід, запропонувати ідею або скористатися тим, що ми пропонуємо. Крім того, вже скоро ми запустимо опитування серед жителів Корабельного району з питанням, яка є потреба в організації дозвілля та як саме воно повинно виглядати», —  розповів місцевий активіст Юрій Євдокимов.

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=d5YvBqI4L-g[/embedyt]

 

«Я є великим прихильником даного заходу, адже саме тут і сьогодні наша молодь, студенти, учні, мають змогу проявити себе, в першу чергу показати свої таланти та дізнатись про інші. Дехто з присутніх поділився своїми віршами. Було дуже приємно, що читачі не побоялися поділитися своїми переживаннями та емоціями. Взагалі вечір був наповнений атмосферою розуміння, щирості та душевної теплоти. Хочу подякувати його організаторам», — каже Євгенія Манасарян.

За матеріалами Юрія Євдокимова

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button