Общество

Завтра в школу не йдемо! Підписано розпорядження про призупинення навчального процесу до понеділка

Теплогенеруючі компанії досі не отримали ліміти газу на проведення опалювального сезону, його початок відтерміновано на невизначений період. У зв’язку з цим прийнято розпорядження міського голови про призупинення навчального процесу в школах.

Як розповів заступник міського голови Євген Шевченко, у зв’язку з неможливістю дотримання температурних норм у школах і дитячих садках, міська влада припиняє навчальний процес у школах до понеділка, також рекомендується батькам вихованців дитячих садків тимчасово не приводити дітей, якщо є можливість.

Також Євген Валерійович зазначив, що у всіх 3 пологових будинках за допомогою побутових опалювальних електроприладів підтримують температуру, передбачену нормами, включені електроконвектори й в лікарнях.

Читайте новини першими

Связанные статьи

15 комментариев

    1. ..написали: " Євген Валерійович зазначив, що у всіх 3 пологових будинках та лікарнях за допомогою побутових опалювальних електроприладів підтримують температуру, передбачену нормами, включені електроконвектори ".

      1. А нужно не с помощью дуйчиков, каминов поддерживать нужную температуру, а вовремя дать людям тепло, чтоб 5е спать в кофтах и по 2 дня не купать детей, потому что холодина не возможная.

  1. Чуть похолодало и сразу приступ истерики , мол замерзаем . Позавчера только +8С было . Центральное отопление вам не электродуйка и его мгновенно не включишь .Будет вам тепло на выходные , не нойте .

  2. Раннее в подобных случаях ответственные люди стрелялись, ныне уезжают в Страссбург...

  3. Я считаю это мудрым решением. Детки будут здоровей. А то начнутся ОРВи и всякая муть. А для того что б коровам хвосты крутить ? Или свиней пасти-знания не нужны.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button