Общество

Немає Нічого Неможливого! - Правило трьох «Н» довели школярі з інтернату в Корабельному районі на Святі юних лідерів

12 жовтня в Миколаївській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті № 6 (для глухих та слабочуючих дітей), що знаходиться у Корабельному районі, відбулося Свято юних лідерів, на яке завітали заступник голови адміністрації Корабельного району Алла Валентинівна Луцька та голова УТОГа Ігор Леонідович Порхун.

На святі 7 кандидатів у лідери Ради школи довели правило трьох «Н» — Немає Нічого Неможливого. Кращі з кращих пройшли випробування на кмітливість, комунікабельність, винахідливість, сміливість, відповідальність. Передвиборча програма кожного активіста відрізнялася свіжістю ідей, креативністю, новими пропозиціями щодо згуртованості шкільного колективу. Нелегко було учнівській громаді вибрати гідного. Тільки другий тур дав ім’я переможця. Лідером Ради школи став Лабзеньов Микола.

p1060391

Попереду напружена робота учнівського самоврядування, і тому побажання Алли Валентинівни і Ігоря Леонідовича були для юних лідерів важливими та своєчасними. У відповідь шановним гостям стала обіцянка команди лідерів: «Ми впевнені, що не підведемо Вас і зробимо все для нашої рідної школи!»

За матеріалами директора школи-інтернату І-ІІІ ступенів № 6
Байтемірової Н.Г.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button