Общество

"Два в одному". Масштабне свято чекає на мешканців Корабельного району 14 жовня

 

Шановні мешканці та гості Корабельного району Миколаєва!

Вас запрошують на цікавий захід, що об’єднає в собі два знаменних свята: «Покрови» та «День захисника України». 14 жовтня, разом з усією країною, їх відзначатимуть і в Палаці культури «Корабельний» (пр. Богоявленський, 328), де на Вас буде чекати дуже різноманітна програма у широкому колі веселих розважальних, спортивних, культурних, пізнавальних майданчиків.

Для вас  виступатимуть кращі вокальні та хореографічні колективи району, дітям буде надана можливість навчатися майстерності у досвідчених майстрів, відбудуться турнір з шахів і шашок, конкурс малюнків на асфальті і папері та багато чого ще… Тож кожен з гостей свята обов’язково знайде щось цікаве для себе.

Одна з організаторів цього масштабного заходу — Антоніна Параскун — розповіла для «Корабелів.Інфо»:

— Учасники свята розташуються і в холі Палацу культури, і на площі перед ним (тільки би погода не підвела), і в парку, де раніше було дитяче містечко «Світлофор». Очікуються показові виступи від поліції, служби екстренної медичної допомоги та пожежних, цікаві майстер-класи.

Багато хто допомагає в організації заходу. В тому числі і Палац культури «Корабельний», і ДЮП «Блискавка», і місцеві громадські організації…

Ось, наприклад, представники Молодіжної організації порту «Октябрьск» проводитимуть на святі ігри з дітьми, до того ж за допомоги порту «Октябрьск» малюкам готуються подарунки, буде зварено кулєша для гостей свята…

14470380_1670660756578226_3469789049984283904_n-1

Читайте новини першими

Связанные статьи

5 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button