Экономика

Роботодавці Інгульського та Корабельного районів за 9 місяців 2016 р. сплатили податків майже 900 мільйонів гривень

ДПІ у Ленінському районі м. Миколаєва повідомляє, що від роботодавців Інгульського та Корабельного
районів лише протягом вересня 2016 року отримано 27,3 млн. грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Завдяки своєчасній сплаті єдиного внеску громадянам гарантується право на соціальний захист на випадок безробіття, у разі нещасних випадків на виробництві чи професійних захворювань, а також гідне пенсійне забезпечення та інші виплати.

Крім того повідомляється, що за результатами вжитого податківцями комплексу організаційних і практичних заходів із розширення бази оподаткування, протягом січня-вересня 2016 року забезпечено стабільне наповнення державного та місцевих бюджетів.

Так, юридичні та фізичні особи-підприємці Інгульського та Корабельного районів м. Миколаєва сплатили до зведеного бюджету 886,5 млн. грн. податкових платежів. Зокрема, державний бюджет отримав 346,0 млн. грн., до місцевих бюджетів надійшло 540,5 млн. гривень.

У порівнянні з аналогічним періодом 2015 року досягнуто позитивну динаміку надходжень до державного бюджету — додатково забезпечено 91,4 млн. гривень. За вісім місяців 2016 року до місцевих бюджетів мобілізовано на 171,9 млн. грн. більше, ніж в 2015 році.

Значну частину надходжень до місцевих бюджетів складає податок на доходи з фізичних осіб – 297,6 млн. грн., плата за землю – 88,3 млн. грн., єдиний податок – 54,1 млн. гривень.

Крім цього, за січень-вересень 2016 року забезпечено надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування в загальній сумі 232,1млн. гривень.

«Досягненню значного рівня находжень до бюджету сприяє висока податкова культура платників, проведення заходів з детінізації, вдосконалення системи адміністрування податків та розширення спектру сервісних послуг», — зазначається в повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button