Общество

"Вітовський район стає дотаційним, залишаючись з тими, хто не дозрів до змін", - голова РДА Демчук

Центральна виборча комісія України призначила на 18 грудня перші місцеві вибори в 143 об’єднаних територіальних громадах (ОТГ).

Комісія оголосила, що виборчий процес перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад цих об’єднаних територіальних громад та відповідних сільських, селищних, міських голів стартує з 29 жовтня 2016 року.

Голова Вітовської РДА Олександр Демчук привітав Галицинівську, Шевченківську та Воскресенську громади з призначенням дня виборів:

— Впевнений, це початок шляху на відродження села та України. Спочатку буде не легко — але краще, ніж є зараз! Спочатку будуть помилки — але не помиляється той, хто нічого не робить! Нарешті громада стає господарем свого села. Першому голові буде найскладніше, але і повноваження будуть великі. Бажаю громадам — грошей, грошей та ще раз — грошей! В добрий шлях!

 

Мета, яку я ставив перед собою з першого дня на посаді голови Вітовської РДА, виконана на 70%. Дякую всім, хто допомагав в цій нелегкій справі. Особлива подяка голові райради Ігорю Матвєєву за Галицинівську громаду, депутату райради Дмитру Моторному за активну позицію в роботі з головами сільрад, та безпосередньо головам сільських, селищних рад, які поставили інтереси громади вище особистих!

 

Вітовський район залишається з тими, хто ще не дозрів до змін на краще. Але об’єднання Вам не уникнути. Шкода, що втрачаєте ще один рік та гроші. Адже три громади забирають з собою левову частку районного бюджету. Район стає дотаційним, отже у наступному році нам буде не легко.

Галициновская ОТГДо Галицинівської ОТГ (позначена темно-сірим кольором) увійшли
Галицинівська, Лиманівська, Прибузька, Українковська сільскі ради

Нагадаємо, ми писали:
Лиманівська та Галицинівська сільради об’єднуються

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. пх. в селах резче думают, чем в Корабельном. То что район стает дотационным - может и не так уж плохо) но все равно, это не очень радужное будущее. Бл* ну когда уже людям сделают рабочие места? Когда будет инвестиционная программа? Сенкевич делает умный вид, что создаст условия для инвестиций. Но он них*ра не будет делать, пока тут уже на 99% за него все будет подготовлено. А он возьмет эту программу и пропиарится - поэтому проще уже сделать и без него. В корабельном крутится каждый месяц пол миллиона долларов, и всё постоянно утекает краями на жрачку, коммунальные и бухло/сигареты. А район остается дотационным и безработным. Прекрасно.

  2. Чёт не нравится мне это опредиление;дотационный! Слыхал я про две области и Крым,которые тоже были дотационными!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button