Общество

"Куди дивиться санстанція?" Мешканці Корабельного обурені діяльністю «мийки-помийки» на пр. Богоявленському

Небайдужий мешканець Корабельного району Валерій з сумом, але і з надією, що спільними зусиллями усіх, кому «не начхати» на наше довкілля, можна справитися з проблемою, написав до редакції «Корабелів.Інфо»:

«Живу такий собі щасливий у Корабельному районі. Маю звичайний будинок біля незвичайно чудового історичного місця – Богоявленського джерела і річки Вітовки.

Биение небезразличных сердец оживило
сердце самого Богоявленска (Видео)

Але не була б ця місцевість «діжкою меду», якби не з’явилась величезна ложка дьогтю, яка зливається прямо у Вітовку.

А саме, за адресою пр. Богоявленський, 298 (біля друкарні) на такій собі «авто-, ковромийці» і відбувається чарівне дійство: зі зливної ями працівники мийки вночі відкачують оті самі смердючі «помийки» із залишками нафтопродуктів (які змиваються з машин) прямо у річку, яку вважають чомусь «каналізацією». І течуть ті помиї у Вітовку, далі в річку впадає чисте, освячене Богоявленське джерело, і далі ця суміш (річкою це вже не можна назвати) вливається у лиман, прямісінько до пляжу «Чайка», де заборонено було купатись протягом всього літа. І дійсно, чому? Можливо, через такі «мийки-помийки»?

«За 6 часов в реку Южный Буг в Корабельном районе слились
сотни тонн нечистот», — возмущенные жители (Видео)

Куди дивиться санстанція? Чому нікого не цікавить питання: куди діваються помиї зі зливної ями? І як довго через таких «підприємців» наші діти не зможуть купатись у річці?

Пляжний сезон закінчився, і до початку наступного сезону — 8 місяців. Можливо, встигнемо навести порядок хоча б у цій окремо взятій місцевості?»

Слід вказати, що не лише Валерія обурює дана ситуація — це вже не перша скарга на такі недопустимі дії горе-підприємців.

Зазначимо, що у наш час будь-які перевірки працівниками санітарно-епідеміологічної служби проводяться лише за наявністю скарг (краще в письмовому вигляді — так надійніше). Тож, пропонуємо місцевим мешканцям зорганізуватися та скласти колективну скаргу (мабуть, це буде дієвіше, ніж скаржитися поодинці) й відправити її не тільки до СЕС, але й до поліції, до органів влади (цим порушникам хтось жеж видавав дозвіл на підприємницьку діяльність саме там, тож при неусуненні кричущих порушень можна боротися за його відміну). Не забувайте, що скарги треба складати в двох примірниках, один з яких (із зазначеним вхідним номером) обов’язково залишати в себе, аби потім контролювати їх розгляд.

По факту выброса отходов в Корабельном районе Николаева
начато расследование правоохранительными органами

Нагадаємо, ми писали:

«Не может городская и районная власть повлиять…» — жители Корабельного возмущены «пьяными посиделками» у источника в парке «Богоявленский» (ВИДЕО);

«Ой, це менталітет такий». Відпочиваючі на пляжі в Корабельному повільно перетворюють його на сміттєзвалище (ВІДЕО);

«Вместе мы, действительно, — сила!» Субботник в парке Богоявленском

Читайте новини першими

Связанные статьи

10 комментариев

  1. Предлагаю переименовать реку "Южный Буг" в" Укро Вонюку". Це буде честно и славно. В этой речушке уже вода желкая от мочи и химии.

    1. Вот мне интересно взглянуть на этого козла дальтоника у которого вода в Буге чистая , который тут не согласен с тем, что реку загадили и название ей Вонючка? Чего минусишь, убожество проплаченное с мздобулостью мозга и глаз.

  2. и "Штучку", магазин напротив ,тоже не мешало бы проверить санстанции, а то товаров просроченных много, да и антисанитария в магазине

  3. нет никакого богоявленского, есть Октябрьское и проспект Октябрьский! долой бандерлогов с Николаева!

    1. Анонимного дурака видно издалека! В письме нет Богоявленского района и проспекта, там идет речь о Богоявленском роднике, который свое название никогда не менял, кстати, как и речка Витовка. А ты, аноним, дебил, поэтому цепляешься за отдельные слова и высасываешь нужную только тебе тему из собственного пальца (или даже не пальца, но это не важно, ведь ты дебил).
      А вонь вечерами действительно стоит ужасная, только мы не знали откуда. Оказывается "чистюли" гадят! Уроды.

    2. выйди покричи возле фуршета, тебя наверно уже и таксисты даже будут пинать за такое)

  4. Жалоба с 30 подписями дают уже хороший шанс на рассмотрение, и уменьшение давления против одного или нескольких людей. А если 50 - то все зашибок будет ваще. Для мойки нужно спец оборудование. Я не напишу что я там против нее, просто уже этих моек открылось тьма и все они выливают на землю или в воду всю грязь и моющие. Так не должно быть

  5. все автомойки в Корабельном работают без очистки стоков, а это запрещено по закону. На артема возле налоговой канализация сливается под Ж.Д пути.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button