Общество

Права власності на ще 11 земельних ділянок лісового урочища "на Маяку" зареєстровані за державою

Завдяки наступальній та принциповій позиції прокуратури Миколаївщині за державою зареєстровано право власності ще на 11 земельних ділянок (загальною площею близько 2 га, вартістю майже 2 млн грн) лісового фонду урочища «Жовтневе» (у народі його називають «на Маяку»), розташованого біля Дніпро-Бузького лиману у місті Миколаєві.

Судовими рішеннями підтверджено законність вимог прокурора та скасовано незаконні рішення Миколаївської міської ради щодо надання у власність громадянам цих земельних ділянок для будівництва та подальшого обслуговування житлових будинків та зобов’язано їх повернути у власність держави.

Унаслідок налагодженої взаємодії прокуратури області з державною виконавчою службою та Миколаївською обласною державною адміністрацією, державі реально повернуто зазначені землі.

Робота на вказаному напрямку здійснення конституційних повноважень органів прокуратури триває — підкреслює прес-служба прокуратури Миколаївської області.

Нагадаємо, ми писали: Принципова позиція прокуратури: ще дві земельні ділянки лісового урочища «Жовтневе» («Маяк») повернули державі

Довідково: Урочище «Жовтневе» — сосновий лісопарк біля Дніпро-Бузького лиману. Територія урочища входить до складу земель державного лісового фонду України. Перебуває у постійному користуванні державного підприємства «Миколаївське лісове господарство».

Раніше повідомлялося про те, що миколаївський активіст просив допомоги у боротьбі за ліс «Маяк»: «Пелипаси вчепились у землю «намертво».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button