Происшествия

Водій "маршрутки" №17 перевозив пасажирів, знаходячись в стані наркотичного сп’яніння

 

Патрульні виявили водія маршрутного транспортного засоба (№17) в стані сп’яніння.

 

Близько 19-ої години на вулиці Олега Ольжича (раніше — вул. Ленінградська) в Миколаєві за порушення ПДР патрульні зупинили маршрутне таксі ГАЗ-2705, водій якого перевозив пасажирів.

Під час спілкування інспектори помітили у нього явні ознаки наркотичного сп’яніння.

Охоронці порядку запропонували йому пройти медогляд, але він відмовився, тож патрульні склали на нього адмінматеріали за керування транспортним засобом в стані сп’яніння.

 

Нагадаємо, ми писали:
До уваги водіїв! Тепер відмова пройти тест на алкоголь дорівнює тому, що ви керували п’яним. При цьому відповідальність зросла!

Читайте новини першими

Связанные статьи

5 комментариев

  1. Для чого закривати його пику? Я маю право побачити цю бикоту, щоб завтра не сісти до нього в іншу маршрутку.

  2. Почему не сказано, что ментам два дня подряд звонил "аноним", и жаловался на конкретную машину?! Эти недополицаи уже на конечной ждали именно эту машину, и ко всему просто весь кипиш из-за конфликта хозяина этой машины с конкретной гнидой. Сейчас такое время, что любой может звонить и жаловаться на кого угодно и на что угодно. Так что любой человек может оказаться в неприятной ситуации.
    И как вы думаете, если уже поставлена цель нагадить человеку, какой был бы результат экспертизы? Все очевидно. Правильно отказался.

  3. Водитель,если был "чистым" пошел бы на тестирование,что ему скрывать.Главное не адм.протокол,а лишить прав,что не рисковать своими жизнями из-за наркомана за рулем!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button